• 3e Clubwedstrijd met zware omstandigheden!

Zaterdag 29 december was de 3e langebaan wedstrijd van het schaatsseizoen. Onder zeer winderige en vochtige omstandigheden was dit de generale repetitie voor de “Clubkamioenschappen” op 2 februari.

Hierdoor viel, ondanks het vele dweilen van de baan, het aantal PR’s tegen, maar verklaarbaar. Bij de 100 meter benaderde Chris Wokke met

Chris Wokke 100 meter

Chris Wokke onderweg naar zijn nieuw persoonlijk record op de 100 meter (12.95)!

12.95 bijna het sprintkanon Roos de Boer. Ook de andere pupillen verbeterde hun tijden. Zelfs Thijs Baltus die zijn 1e wedstrijd reed zette ondanks zijn val zijn 1e PR vast. Bij de 500 meter gaf Brain Bloedjes duidelijk aan wat zijn plannen zijn voor de Clubkampioenschappen. Bij de dames geeft Sanne Veenboer de toon aan. Bij de 100 meter zijn de onderlinge verschillen niet zo groot. Bij de 300 meter lieten Jari Kuipers en Tristan Tijsen de resultaten van hun trainingsvoortgang zien met een PR. Bij de 1500 meter en 3000 meter was duidelijk de invloed van de harde wind in de resultaten te zien. Alleen Mike en Patrick Roelands verbeterde hun PR terwijl de enige dame Femke Jongenotter een knappe 6:35.16 op de klokken liet verschijnen.

De volgende wedstrijd is op zondag 20 januari van 18:00 tot 20:00 uur. (inschrijving gaat rond 10 januari open)

De uitslag vind je hier.
    De rit uitslag vind je hier.