Schaatsen.nl introduceert de nieuwe schaats app: Sprint!

Een uitdagende app voor schaatsend Nederland

Schaats met Sprint de snelste rondetijden, ga de competitie aan met je vrienden, blijf ontwikkelen om nog sneller te schaatsen en deel je vooruitgang tussen het nieuws van de ijsbaan, vereniging en de schaatsen.nl updates.  De applicatie meet je rondetijden met de MYLAPS chip. Door je chip te koppelen met de Sprint app kun je alle rondetijden van je trainingen terugvinden in je statistieken. De chips zijn te huur op de ijsbanen die aangesloten zijn bij het Sprint platform.

Schaatsen

Rondetijden, statistieken, challenges en ranglijsten

Houd met deze app al jouw rondes en statistieken bij. En vergeet ook zeker niet de uitdaging van een challenge aan te gaan of start met je schaatsvrienden of de leden van jouw vereniging een ranglijst.

Trainen

Ontwikkel jezelf: schaats mooier, sneller en beter

De app biedt jou verschillende tips om jezelf te ontwikkelen en voorkomt blessures. Ook helpt deze app je beter te gaan schaatsen of je klaar te stomen voor een toertocht door middel van verschillende trainingsschema’s.

Updates

Updates van jouw vereniging, ijsbaan, schaatsschool, vrienden en schaatsen.nl

In deze applicatie kan je al het nieuws en de updates vinden en hetgeen volgen wat voor jou relevant is. Wat ga jij delen over jouw schaatsdag? En wie zal jouw eerste fan zijn?

Ervaringen van Sprinters:

“In de Sprint app bekijk je super snel je eigen rondetijden en statistieken na een schaatssessie. De challenges zijn erg tof en het is leuk om je PR aan te scherpen en deze te vergelijken met mijn schaatsvrienden.”

“Sprint heeft een overzichtelijk nieuwsoverzicht om de laatste updates van jouw favoriete schaatsvrienden, ijsbaan, vereniging en schaatshelden te zien.”

Let’s GO!

Sprint is te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Kijk voor meer informatie en alle anders functies op www.sprintapp.nl

Tijdens de regestratie van Sprint is het belangrijk om je relatienummer in te vullen! Als je dit niet doet dan ontvang je geen nieuws updates (wordt later verholpen).

Samen sterker, beter en sneller!

Google play store

Apple Store