• Behoud de ijsbaan voor Uitgeest

IJsclub Uitgeest steunt de aanleg van rotondes bij de ijsbaan en sporthal op de ijsbaan maar wil blijven schaatsen. De voorkeursvariant is niet uitgewerkt en maakt ijsoppervlak te klein. Dit kan niet verder de besluitvorming in naar commissie Ruimtelijke Ordening en Gemeente Raad. IJsclub Uitgeest wil ook meepraten. Met passen en meten moet het lukken. Zo niet dan eisen we een alternatief van de gemeente.

– Geen ruimtelijke ordening-advies of besluit van de Raad voor dit plan te nemen. Het is niet besluitwaardig.
    – De nieuwe situatie opnemen en IJsclub Uitgeest als gesprekspartner betrekken bij de planvorming.
    – De wethouder op te dragen een versie met 333-meterbaan uit te werken.
    – Als blijkt dat het niet past IJsclub Uitgeest een goed alternatief aanbieden.

Meer lezen? Uitgebreid verslag van de situatie rond de plannen van de gemeente tot nu toe.
    Klik hier.

Teken de petitie !