• fietsgroep mededelingen

  Beste Fietsvrienden.

  Gaarne jullie aandacht voor de volgende zaken.
  – Regen.
  – Wielerronde Uitgeest
  – Tijdritten
  – Leo beëindigd trainersloopbaan

  Inmiddels zijn de trainingen al weer lang begonnen. Tevreden kan ik vaststellen dat de opkomst zeer goed is, ook de inzet en het enthousiasme is groot. Daar wordt een trainer altijd vrolijk van.

  Regen:
  De laatste 2 trainingen zijn letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Nou is er wel vaker een training vervallen door de regen maar 2 weken achter elkaar is nog nooit gebeurd. Hopelijk blijft het bij deze twee.

  Wielerronde Uitgeest:
  Elk jaar word ik benaderd door Ton Scholten voor deelnemers aan de wielerronde.
  Deze wordt dit jaar op zondag 29 juli gehouden. Ik heb jullie allemaal ingeschreven.
  Mochten er rijders bij zijn die niet mee willen / kunnen doen willen die dit even tijdig aangeven.
  Een mailtje terug is voldoende.

  Tijdritten:
  Ook dit jaar houden we weer verschillende tijdritten. De bedoeling is ongeveer dezelfde opzet als vorig jaar. De éérste tijdrit gaat over 1 ronde en wordt gehouden op 18 juni.
  De schoolvakantie begint 5 juli, op 18 augustus starten de scholen weer.
  In deze periode houden we geen tijdritten.

  Leo beëindigd trainersloopbaan.
  In de winter van 1992 heb ik de fietsgroep leven ingeblazen. De eerste 2 jaar heeft Kees van Haastregt de trainingen verzorgt. Na mijn opleiding als Trainer-A heb ik toen de trainingen overgenomen. Inmiddels doe ik dit nu 20 jaar. Met veel plezier en toewijding heb ik dit gedaan. Het wordt nu tijd dat iemand anders het stokje gaat overnemen.
  Ik heb Benno bereidt gevonden om de trainingen van me over te nemen.
  Benno is niet onbekend met het geven van trainingen, bovendien bezit hij de nodige kennis van inspanningsfysiologie voor het geven van een goede training. De overige vaardigheden (o.a. veiligheid en organisatie) zal ik zoveel mogelijk aan hem overdragen. Dit jaar (seizoen en najaar) zal ik gebruiken om Benno zo goed mogelijk in te werken. Ik verdwijn niet helemaal uit de fietsgroep (in overleg met Benno), zo zal ik mijn taken als coördinator gewoon vervullen en de tijdritten organiseren en zo ook de tijdwaarneming en dergelijke.

  Groeten van het trainertje Leo
  06-53266943.