Fietsgroep Uitgeest

.

Vanaf eind April traint Fietsgroep Uitgeest elke woensdagavond tot half September in de Schermerpolder nabij het pontje van Akersloot of in de duinen. We vertrekken om 19.00 uur vanaf sporthal de Meent tegenover de IJsbaan. Daarnaast rijden we zon 3x per seizoen een tijdrit en doen we mee met de Wielerronde van Uitgeest. Ook gaan we elk jaar naar de Belgische Ardennen of de Franse Vogezen/Alpen voor een trainingsstage. Wil je meer informatie neem dan contact op met onze trainer Leo van der Meij. 06 53266943 keywords:

wielrennen, uitgeest, ijsclub, fietsgroep,

rabobank, boscrossers, fiets, cycle, cycling, sport, race,

racefiets, ardennen, bra, ijsclub uitgeest

, molenaar, meij, jeu, tol, tijdrit, wielrenner, wielrennen, uitgeest

ijsclub, uitgeest, schaatsen, wielrennen, skeeler, fietsgroep, schaats, racefiets, landijsbaan, ijsbaan,

ijs, skate, ice, schaatsvereniging, jeugdschaatsen, jeugd, schoolschaatsen,

school, meent, hoolwerf, hoolwerff, de jeu, van der meij, meij, van tol, Uitgeest