Hoe werkt het?

Je bent lid van IJsclub Uitgeest en/of van de Fietsgroep en je zoekt iets of wilt iets verkopen zoals schaatsen, skeelers, fietskleding of onderdelen etc.

Je stuurt een mail naar vraagenaanbod@ijsclubuitgeest.nl met het object dat jij te koop wilt aanbieden. Stuur eventueel een foto en prijs mee, zodat de koper een duidelijk beeld heeft. Het emailadres en telefoonnummer waar een potentiële koper op kan reageren, stuur je ook mee.

Je aanvraag komt binnen bij de redactie van de website, na de controle wordt het op de website geplaatst en zal je daar bericht van krijgen.

Hoe werkt het bij het vragen:

Ben je op zoek naar een paar schaatsen van maat 40? Mail deze vraag dan met je gegevens naar vraagenaanbod@ijsclubuitgeest.nl. Na controle zal je vraag zo snel mogelijk op de website geplaatst worden.

Het kan dus even duren voordat je bericht te zien is op onze website.
Het bericht wordt zichtbaar in de rubriek “Vraag & aanbod

Vragen?