• IJsbaan open vanaf donderdag (reserveren verplicht)

Vandaag wordt er hard gewerkt om de ijsbaan klaar te maken zodat er vanaf morgen donderdag 11 febr geschaatst kan worden.

De losse sneeuw wordt weggeveegd en de aangevroren sneeuw proberen we zo goed mogelijk weg te bikken. Vanmiddag wordt er een dun laagje water opgespoten zodat er vannacht hopelijk een mooie ijsvloer kan ontstaan.

De ijsbaan gaat dan vanaf morgen. donderdag 11 februari open. Donderdag enkel voor de jeugd van Uitgeest.
    Vanaf vrijdag 12 febr. voor iedereen.

Reserveren is verplicht.
    Via deze link: https://knsb-groningen.avayo.nl/transactions/new/79133-ijsclub-uitgeest
    Je kunt max. 1 dag (24 uur) vooruit reserveren.

1. kies een tijdstip.
    2. kies het aantal tickets dat je wilt reserveren.
    (voor leden is toegang gratis op vertoon ledenpas, overige betalen toegang: € 2,- voor kinderen, € 3,- voor volwassenen)
    3. vul je naam / adres etc. in. Gebruik een bestaand email adres. Hier heen sturen we je e-ticket.
    4. plaats je bestelling.

Na enkele minuten ontvang je je e-ticket. Neem dit mee als je komt schaatsen. We controleren het bij de ingang.

Je dient je wel te houden aan de Corona regelgeving.
    1. Zonder E-ticket geen toegang.
    2. Gepast betalen. Wisselen kan niet. GEEN PIN aanwezig!
    3. Toiletbezoek niet mogelijk.
    4. Kleedkamer is gesloten.
    5. Hou 1,5 meter afstand.
    6. Schaatsen achter elkaar is niet toegestaan.
    7. Schaatsen aan- en uittrekken op daarvoor bestemde banken.
    8. Volg de aanwijzing van coronatoezicht. Geel hesje.

Personen die zich niet aan de regels houden zullen we moeten weg sturen.

Post Tagged with , ,