• Jeugd Elfstedentocht en langebaanwedstrijden afgelast door Corona-crisis.

Beste leden,

Wij houden de ontwikkelingen van het corona virus nauwlettend in de gaten en houden jullie op deze pagina op de hoogte.

Updates:

Laatste jeugdschaats les (Elfstedentocht) en diploma uitreiking (+ Bingo) wordt afgelast/verplaatst

Gister heeft het kabinet en het RIVM enkele nieuwe maatregelen afgekondigd in verband met het Coronavirus. Als gevolg hiervan is het geplande evenement, de Elfstedentocht, als laatste les door de jeugdcommissie van de ijsbaan in Alkmaar geannuleerd.
    Wij hebben als IJsclub Uitgeest begrip voor deze maatregel. Dit betekent dat de laatste les van komende zaterdag 14-03-2020 geen doorgang kan vinden.

Ook hebben wij als IJsclub Uitgeest besloten om de geplande diploma-uitreiking om 14:00 uur in de kantine van de korfbalvereniging te annuleren.
    Als de maatregelen van het kabinet hiervoor weer ruimte bieden komen wij bij jullie terug voor een nieuwe datum om feestelijk de diploma’s uit te reiken en gezamenlijk een bingo te doen.

Wij rekenen op uw begrip en gaan er van uit u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

13 maart 2020 12:32

Clubwedstrijd, FortySix Bokaal en Elfstedentocht voor jeugdschaatsers AFGELAST!

De Schaats Federatie Alkmaar heeft besloten om de Elfstedentocht voor het school schaatsen af te lasten i.v.m. het corona virus. Ook het FortySix bokaal en de clubwedstrijd zijn afgelast. De Lange afstanden avond gaat vooralsnog wel gewoon door i.v.m. het lage aantal deelnemers.

12 maart 2020 22:54

We hopen dat jullie allemaal gezond deze onzekere periode doorkomen en dat we over enkele weken weer kunnen starten met de voorbereidingen voor het nieuwe zomerseizoen.

Voor vragen kunt u terecht op onze Facebookpagina of via het contact formulier.