• [VOL] Lezing 1 maart 2019 Fietsen, training en voeding, OOK VOOR NIET LEDEN!

Maaike Enthoven

De inschrijving staat nu ook open voor leden van andere ijsclubs en sport fanaten!

Elk jaar proberen we voor de fietsgroep Uitgeest een winteractiviteit te organiseren. Na de baan clinic van vorig jaar hebben we nu een lezingen avond bedacht. Op vrijdag 1 maart zullen Sjors Groot (Performance Scienist Team Sunweb), Marcel van Ham (personal trainer, professioneel marathonschaatser) en Maaike Enthoven (sportdietist) een lezing houden houden over fysiologie, periodisering en sportvoeding.

Het programma kun je onderaan deze pagina vinden.

Datum, tijd
    Vrijdagavond 1 maart. Van 19:00 tot 21:00

Dorpshuis de Zwaan, Uitgeest

Voor wie?
    Iedereen die geïnteresseerd is in fietsen, fysiologie, training en voeding.

Kosten
    Deze avond wordt u aangeboden door IJsclub Uitgeest, daardoor zijn er geen kosten voor deze activiteit.

Aanmelden
    In verband met beperkte ruimte en catering is vooraf aanmelden nodig. Hieronder kan je aanmelden.
    Iedereen kan zich nu inschrijven, onderaan de pagina.

Wij hopen op een enorm leuke en inspirerende avond!

Benno van Tol

Programma: ProgrammaFGU-Lezing

Aanmeld formulier [GESLOTEN]

Door vele belangstelling is de inschrijving gesloten voor de lezing. Voor de gene die zich hebben aangemeld tot a.s. vrijdag!
    Evt vragen of opmerkingen? Neem contact op door een mail te sturen naar bennovantol@gmail.com