• Nieuw assortiment schaats- en fietskleding IJsclub Uitgeest!!

We hebben sinds jaar en dag de clubkleding. Dit hebben we ooit bedacht omdat het mooi staat en omdat we herkenbaar willen zijn als IJsclub en daarbinnen de fietsgroep. Ooit heeft Gebr. Beentjes een genereus bedrag gesponsord zodat we de kleding voor een aardig bedrag konden aanbieden. We vonden de kleding inmiddels wat gedateerd en daarom hebben we aan Fortysix sports gevraagd of zij een mooi modern ontwerp konden maken met moderne stoffen en snit.
    Daar is Fortysix sports in geslaagd. Nauwsluitende stof en bij fietsshirt doorlopende rits en elastiekzone in de pijpen etc.
    We hebben weer aan Gebr. Beentjes gevraagd of zij willen sponsoren en daarop heeft Gebr Beentjes positief op gereageerd.
    We kunnen jullie de nieuwe kledingsets daarom eenmalig aanbieden voor een mooi bedrag en hopen dat iedereen intekent zodat we echt als groep herkenbaar zijn.

Hieronder zie je de afbeeldingen van de diverse sets. Er komt nog een logo bij van Pimbro op dezelfde wijze als Gebr. Beentjes.

We hopen dat jullie even enthousiast zijn als wij en enthousiast intekenen.
    Om op tijd te zijn voor het komend fietsseizoen willen we graag voor eind volgende week bestellen.

Klik hier voor het bestelformulier.

Schaatset Schaatsbroek en jack clubprijs € 75,-
    Schaatset kledingfonds clubprijs € 65,-
    Fietsset Koersbroek en shirt clubprijs € 75,-

Klik hier voor het bestelformulier.
    Opgeven bij Joris Beentjes. jorisbeentjes@ziggo.nl