• Op de foto bij de sponsor

Nieuwe clubkleding.

Bouwbedrijf Gebr. Beentjes uit Uitgeest is al jarenlang de kledingsponsor van IJsclub Uitgeest.
    Toen het bestuur vorig jaar besloot om de club er nieuw en verfrist uit moest zien tijdens de training en wedstrijdrondjes op de ijsbaan of als de fietsgroep door de polder koerst, werd natuurlijk als eerste aan bouwbedrijf gebr. Beentjes gevraagd of ze ons weer financieel wilde ondersteunen bij vernieuwen van de clubkleding.

Gelukkig zij de directie hier volmondig ja op en daarom prijkt wederom de naam Gebr. Beentjes op onze nieuwe clubkleding.

Woensdagavond 15 sept. hebben we met een groot deel van de leden geposeerd in nieuwe kleding bij het, hoe toevallig, het nieuwe bedrijfspand van de bouwbedrijf Gebr. Beentjes aan de Geesterweg.

Gebr. Beentjes bedankt.

Hieronder het resultaat.