• Oud trainer Leo van der Meij overleden.

Woensdagochtend 27 februari is oud ijsclubtrainer Leo van der Meij (60) overleden.

Leo van der Meij

Leo was de initiator, grondlegger, trainer van de fietsgroep voor 22 jaar. Vele van ons hebben hem dan ook gekend. We hebben vele mooie herinneringen aan hem zoals de fietsgroep, tijdritjes, Ardennen, vogels en natuur wist-u-datjes, rondje IJsselmeer en zelfs als schaatstrainer. Samen met Lida (de helft van zijn trouwboekje zoals hij dat zei) heeft hij vele inspanningen geleverd voor de fietsgroep. We kende Leo als een betrokken, actief, warm, een mentor op de fiets en een fijne persoonlijkheid.

In de zomer werd een niertumor bij hem vastgesteld en later bleek uit onderzoek ook dat hij hartfalen had. De laatste weken ging het hard achteruit en is hij uiteindelijk woensdagochtend thuis overleden.

Zondag 3 maart is er condoleance en dinsdagochtend 5 maart de uitvaart.

Wij wensen de familie en iedereen die Leo gekend heeft heel veel sterkte toe.