• Rabobank Fietsdag 2017 11 juni | Startnummer bekend!

Na het grote succes van vorig jaar doet IJsclub Uitgeest ook dit jaar weer mee aan de Rabobank fietsdag. Vorig jaar hebben we maar liefst 312,50,- euro opgehaald aan deze fantastische dag!
    Dit jaar is de Rabobank fietsdag op zondag 11 juni.

Dit jaar zijn er weer dezelfde routes als vorig jaar! (Route Zuid 25km – Route Noord 25km – Route IJmond 55km). Wij hebben 2 routes gekozen: Route Noord van 25km die boven het Noordzeekanaal blijft, maar voor onze toppers… ook de Route IJmond die maar liefst 55km lang is! Natuurlijk leveren beide routes geld op. De route van 25km levert 10 euro op en de route van 55km levert 15 euro op.

De startlocatie is bij IJsclub Kees Jongert (klik voor google maps).
    De aangewezen starttijd voor ons is om 10:30 uur. Eerder of later mag ook maar zorg er wel voor dat je tussen 9:30 uur en 11:00 uur start!
    Je kunt met je normale fiets , mountainbike of racefiets deelnemen, maar maak er geen wedstrijd van!
    Skeelers en gemotoriseerde voertuigen zijn verboden (elektrische fietsen en scootmobielen zijn ook toegestaan).
    Je kunt finishen tot 16:00 uur.
    Dus nodig je hele familie en kennissen uit voor een fantastische fietsdag!

De deelname

Als je mee wilt doen aan de Rabobank fietsdag kun je bij de start aanmelden.

Je krijgt daar:
    Route met stempelkaart
    • Kopje koffie of thee bij start/finish locatie IJsclub Kees Jongert OF een softijsje
    • Candybar

Op je stempelkaart wordt er gevraagd om een aantal dingen in te vullen, 2 belangrijke dingen zijn: om je club IJsclub Uitgeest in te vullen en het Startnummer 72.
    Per deelnemer krijgt de club €10,- of €15,- (maximaal €500,- per vereniging).
    Kinderen tot 12 jaar zijn verplicht om minimaal 1 volwassene bij zich te hebben.
    Voor alle voorwaarden kijk dan hier.

Weten hoe de route loopt? Neem dan hier alvast een kijkje!

Afgelasting

Mocht de fietsdag onverhoopt geen doorgang kunnen vinden (bij noodweer of andere calamiteiten) dan ontvangt de coördinator van de vereniging de dag zelf een e-mail van de organisatie en zal Rabobank IJmond dat melden op Facebook en Twitter. Hiermee komt de donatie te vervallen en beraad de Rabobank op een gepast alternatief.

Vragen?

Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben over deze fantastische dag? Neem dan contact op met Thijs van Tol.
    vantol.thijs@gmail.com
    06-40162017