• start fietstraining op 24 april ’19

Beste allemaal,

Met dit mooie weer verdwijnt het schaatsen definitief naar de achtergrond en kunnen we ons weer op het fietsen concentreren. Op Strava zag ik al dat sommige een aantal kilometers aan het maken zijn. Soms ook herstel kilometers na een blessure. De wielerklassiekers staan voor de deur. Voor wie geïnteresseerd is: Zaterdag 13 April vindt de Ronde van Noord Holland plaats!

Ook dit jaar worden de fietstrainingen weer verzorgd op de woensdagavonden. Het vertrek is vanaf de sporthal De Meet. Dit jaar starten we met een rustige bijklets en (hernieuwde) kennismakingstraining op woensdag 24 april 2019. Het is aan te raden om daarvoor al een paar keer op de fiets te hebben gezeten.

Heb je zin om een keer mee te doen en ben je ouder dan 15 jaar? Je kunt 2 keer gratis en geheel vrijblijvend een training meedoen, daarna beschouw ik je als betalend lid en ontvang je een rekening. Als je al lid bent van de ijsclub dan kost deelname aan de fietstraining slechts 20 euro. Ben je geen lid dan moet je lid worden van de ijsclub en dat kost 8 euro.

De trainingen zijn zoals altijd gericht op een grote variëteit van rijders, van beginnend tot een flink niveau. Ook hanteren we het principe samen uit, samen thuis. Trainingen doen we in de omgeving van Uitgeest, meestal richting de duinen, schermerpolder of richting het Noordzeekanaal. De Leeghwaterbrug is ook dit jaar voor fietsers helaas nog gestremd (overgang met het pontje zullen we zeer beperkt doen, op het pontje kan je vanaf dit jaar alleen betalen met PIN). Drie keer per jaar doen we een tijdrit, leuk om een PR te zetten of je zelf te meten aan de anderen!

Zorg dat je fiets in orde is en dat je altijd een reserve binnenband en een pompje bij je hebt. Een helm is tijdens de trainingen verplicht.

Kleed je zo veel mogelijk in de kleding van de IJsclub. Mocht je die nog niet hebben, meldt dit dan bij Joris Beentjes. Wellicht kun je in de volgende zending ook kleding bestellen.

Voor in de agenda:
    De data van de tijdritten zijn met enig voorbehoud op: 29 mei, 3 juli en 28 augustus. een grote ploeg aan de start is altijd leuk, dus zet het in je agenda, vraag vrij etc. 🙂

Vragen? Stuur mij even een mailtje. bennovantol@gmail.com.

Groet Benno.

Post Tagged with ,