• Start schaatsseizoen 2020-2021

Hieronder informatie over de start van het schaatsseizoen 2020-2021.

Corona protocollen

Door COVID-19 heeft de ijsbaan De Meent Bauerfeind een protocol opgesteld deze is terug te vinden op de site van de ijsbaan. Daarnaast heeft de Schaats Federatie Alkmaar (SFA) protocollen opgesteld voor trainingen en wedstrijden deze zijn terug te vinden op de site van de SFA. Lees beide protocollen goed door voordat je naar de ijsbaan gaat. Daarnaast wordt het dragen van een mondkapje sterk aangeraden wanneer je niet aan het schaatsen bent. Op de trainingsuren van maandag moet je de baan via nooddeur 3 verlaten (midden tegenover de ingang).

Wedstrijden

Ook dit jaar zijn er weer langebaan en marathon wedstrijden. Voor het schema van de langebaan wedstrijden en meer informatie over de clubwedstrijden en baancompetitie is hier te vinden. De marathonkalender staat gepubliceerd op de site van de MCA.

Trainingsuren

De trainingsuren op maandag zijn iets naar voren getrokken zodat de baanverzorging beter kan plaatsvinden. Voor de actuele trainingsuren en informatie kunt u naar deze pagina navigeren.

Sportify

Voor het bijhouden van het laatste nieuws, startlijsten en tijdschema’s wordt er dit seizoen gebruik gemaakt van de Sportity app. Je kunt deze app downloaden via de Google Play Store en App Store. Je kunt inloggen met de code: BAAN-ALK