• Start van het fietsseizoen

Beste fietsvrienden en vriendinnen;

Start van het seizoen:
    Na de lange en donkere maanden wordt het nu eindelijk weer langer licht, de temperaturen stijgen en de lente kondigt zich al aardig aan! Schaatsen kunnen in het vet en het wordt zo zoetjes aan tijd om de fietstrainingen weer te hervatten!

Ook dit jaar zullen de fietstrainingen weer plaats vinden op de woensdagavond. Vertrek vanaf de sporthal De Meet, tegenover het ijsclub gebouw. Normaal vindt de eerste training plaats op de eerste woensdag in mei. Op veler verzoek starten we nu een week eerder. Dus de laatste woensdag in april, 26 april 2017, Het is aan te raden om daarvoor al een paar keer op de fiets te hebben gezeten, ik zag al vele weer op de paden en op strava!

Zorg dat je fiets in orde is en dat je altijd een reserve binnenband en een pompje bij je hebt. Hoewel we weinig gebruik maken van het pontje, neem altijd wat geld mee! Een helm is tijdens de trainingen verplicht.

Kleding:
    Kleed je zo veel mogelijk in de kleding van de IJsclub. Mocht je die nog niet hebben, meldt dit dan bij Joris Beentjes. Wellicht kun je in de volgende zending ook kleding bestellen.

Dus woensdagavond 26 april om 19.00 uur start het nieuwe fietstrainingseizoen!

Vriendelijke groeten,
    Benno van Tol