• Tijdrit over 2 ronden.

  Het was weer een mooie tijdrit! Dreigende luchten, een stevige zuidwester dat beloofde wat. Ik zag enkele ligsturen, een helm met geintergreerde bril en ook topper Ruud van Egmond stond aan de start. Om ff over half 8 werden de eerste rijders bij de start geroepen door Guus en Joris. De kermisgangers als eerste.

  Het eerste stuk was aardig windje mee en bij de bocht stond Kees te wapperen met de vlag dat alles veilig was. Op de zuidervaart tegenwind en proberen achter de boerderijen en huizen weer wat snelheid op te bouwen, eerste rondje maar niet echt over de kop proberen te rijden, na de vluchtheuvel nog iets meer tegenwind en op het eind gelukkig wat achter de bomen en dan heuveltje af bij de pont en proberen goed op snelheid te komen. Toen nog een rondje…

  Er werden mooie tijden gereden. Ondanks de wind nog aardig wat PR’s. Prachtige tijd van Ruud en een toch ietwat verassende en welverdiende winnaar Peter, Proficiat!

  Nieuwkomer Jan Laarhoven deed meteen van zich spreken met een knappe vierde plek. Snelste negatieve splittijd op naam van Ad. Ad moet altijd even warm worden. Bij de dames Sanne weer een PR en Marieke ook knap met dat windje. En een daverende tijd van Casper! was weer fijn en tot de volgende keer!

  Benno.


  tussentijden, splittijden, eindtijden (groen = nieuwe PR), achter de namen de (oude) PR’s

  Klik hier voor alle uitslagen t/m 2010


  Post Tagged with , ,