clubkleding

Bestellen schaatskleding

Klik hier voor het bestelformulier.

Nieuw assortiment schaatskleding IJsclub Uitgeest!! Nu inclusief thermo schaatsjack!!
Na de wedstrijdpakken kunnen we nu ook thermo schaatsjacks aanbieden. Deze jacks bieden bescherming bij stevige vorst. We kunnen die aanbieden voor een prijs van € 85,-.
Dit jack zat voorheen niet in het assortiment schaatskleding.
Het jack gaat geen deel uitmaken van het kledingfonds. Weer een stap vooruit in het assortiment.
Voor het kledingfonds verandert er niets. Voor de volwassenen en de mensen die geen prijs stellen op het kledingsfonds maakt het wel veel uit.

Kledingfonds

Voor de jeugd tm. 18 jaar is de instap in het kledingfonds gratis.
De kleding bestaat uit een schaatsjack en een lange schaatsbroek. Je betaalt € 50,- statiegeld.
Daarvan krijg je bij inleveren na een jaar € 40,- na 2 jaar € 35,- na 3 jaar € 30,- na 4 jaar € 20,- retour. (als de kleding onbeschadigd wordt ingeleverd. Dit ter goedkeuring van de club). Verder betaal je € 19,- per jaar in het kledingfonds. Hiervoor krijg je na 5 jaar een nieuwe kledingset. (schaatsbroek en schaatsjack)

Schaatset Schaatsbroek en jack clubprijs € 90,-
  Schaatsbroek clubprijs € 45,-
  Schaatsjack clubprijs € 45,-
  Wedstrijdpak clubprijs € 69,-
  Schaatsjack dik thermo clubprijs € 85,-
Fietsset Koersbroek en shirt clubprijs € 85,-
  Fietsbroek clubprijs € 45,-
  Fietsshirt clubprijs € 40,-

Klik hier voor het bestelformulier.
Opgeven bij Joris Beentjes. jorisbeentjes@ziggo.nl
clubkleding ijsclub Uitgeestclubkleding ijsclub Uitgeest